Dorohoi News Logo

[VIDEO] Expoziție concurs la Casa Municipală de Cultură Dorohoi

Expozitie Concurs (2)

Timp de două săptămâni Casa Municipală de Cultură va găzdui expoziția concurs „Mărțișorul dar al primăverii”, editia întâi  la care participă 15 instituții de învățământ partenere din județ, dar au fost primite și multe lucrări din țară.


„Activitatea s-a desfășurat începând cu  1 martie, am primit lucrarile până pe data de 8 martie, au fost jurizate și  expuse la Casa de Cultură miercuri și vor putea fi admirate timp de două săptămâni”
, a declarat pentru Dorohoi News, Gabriela Apetria, profesor la Școală de Arte și Meserii Ion Pillat Dorohoi.

Mai multe dintre lucrări au primit premiul întâi dar și premii de excelență.

 „Consider că aceste lucrari sunt minunate, întotdeauna se începe cu ceva mic și se ajunge la ceva mare, este minunat ceea ce se întâmplă la Dorohoi. Cred că acoperim absolut toate domeniile, muzică, literatură și pictură. Această acțiune a început la nivel de județ și s-a extins la nivel de țară ceea ce este un lucru extraordinar. Urez succes participanților la acest concurs și sper să ne vedem și la a zecea ediție”, a declarat Valuța Murariu, director Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

„Acțiunea organizată de Școala de Arte și Meserii Ion Pillat din Dorohoi, cuprinde foarte multe lucrări, Casa Municipală de Cultură nu a găzduit până acum nici o expoziție care să cuprindă un număr așa mare de lucrări, felicitări și marțișoare”, a declarat Nicu Anton, Casa Municipală de Cultură Dorohoi. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web